zaterdag 20 juli 2013

TAG: RAINBOW TAG

Hee! Met deze tag is bedoeld dat ik alle kleuren van de regenboog bespreek met beauty producten! 

ROOD

Bij rood heb ik deze heerlijke bodybutter van The Body Shop gekozen. Het is de miniverpakking in aardbei.

ORANJE
Oranje.. Ik had gedacht dat deze heel moeilijk zou zijn, maar achteraf viel hij best mee. Namelijk deze oranje(verpakking) van mijn nieuwe EOS lipbalm! Super fijn, leuk en cute :)

GEEL
Deze gele mascara (product is gewoon zwart hoor!) is mijn lievelings mascara! ik gebruik hem elke dag. Hij maakt mijn wimpers lang, zwart en geeft volume. Een topper dus!

GROEN
Ah wat jammer nou, ik ben groen vergeten op de foto te zetten.. Maar bij deze, het is het tweede lakje. Een hele mooie puur groene kleur van de Hema!

BLAUW
Mmm deze bodysplash van Victoria Secret is echt heeeerlijk! Moet ik hier nog meer over zeggen?!

PAARS

Bij paars heb ik deze deodorant gekozen. Het is een lady speed stick en komt uit Amerika. Jammer genoeg zijn ze nog niet in Europa verkrijgbaar.. Hij werkt heel goed en ruikt lekker, zeker een grote favoriet!

ROZE

Als roze kleur heb ik eigenlijk twee producten, namelijk de lipstick van l'Oreal Paris (203 in Color Riche). Dit is een super mooie natuurlijke roze kleur. Maar voor de extra glans en passie :) is deze lipgloss van Victoria Secret heel mooi. Hebben jullie een paar dezelfde favorieten? Of producten die je nog wil uitproberen?

xxxx Tessa

2 opmerkingen:

  1. Heee! Ik vind je blog echt heel erg leuk. Ik doe hier maar even een reactie maar het heeft verder niks te maken met je artikel. Superleuk! Misschien kan je een apart contactformulier plaatsen zodat mensen kunnen reageren op je blog zelf! Heb ik ook gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die aardbei TBS bodybutter heb ik ook en die is echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen