dinsdag 2 juli 2013

Eyes Lips Face


Eyes lips face (ELF), het welbekende budget merk dat alleen via internet te bestellen is. Vandaag handige en leuke dingen om te weten voor je gaat bestellen.

Je hebt bijna alle soorten make-up producten op eyeslipsface.nl! Van blushes tot kwasten naar oogschaduw paletten. 

LIJNEN
Je hebt drie verschillende lijnen
Studio
Mineral
Essentiel 

De studio lijn heeft producten die er mooi uitzien, en een goede kwaliteit hebben. Het is een professionele schoonheidsproducten lijn. De prijzen zijn te vergelijken met Kiko, 4-6 euro voor een gezichtskwast, 4 euro voor een lipgloss en 4 euro voor een gebakken oogschaduw. Prima te betalen dus!

De Mineral lijn is een lijn met 100% natuurlijke schoonheidsproducten. De prijzen zijn 1 a 2 euro duurder dan de studio lijn, en is dus nog steeds aardig budget. De producten zijn mooi verpakt en zijn ook van goede kwaliteit!

Als laatste maar zeker niet om te vergeten, de essentiel lijn. Dit is een lijn met allemaal schoonheidsproducten  voor één euro. Mooie nagellakjes voor maar €2.50 en alle andere soorten make-up. Zeker een aanrader!VERZENDING

De verzending van ELF gaat heel makkelijk en snel. Je hebt je pakketje ongeveer na 4 à 5 werkdagen. Naar Nederland verzonden kost het €6.95, dat lijkt veel, maar als je erover na gaat denken hoeveel meer je al bespaard hebt... Je verzending is gratis als je meer dan 75 euro besteedt bij eyeslipsface.nl
Ook kan je je pakketje volgen via een site. 
Elf heeft ook vaak leuke acties, je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle leuke kortingen en andere dingen!

http://www.eyeslipsface.nl/

Ik hoop dat ik me met mijn enthousiasme heb aangestoken, want het is een top site!

liefs, 
TessaGeen opmerkingen:

Een reactie posten